Solar Sound käynnistyi ryminällä – Stara VIP loppuunmyyty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seinäjoella parhaillaan järjestettävä Solar Sound Festival keräsi avauspäivänä oheistapahtumineen yhteensä 10.500 kävijää. Festivaalin perjantai sujui ilman suurempia järjestyshäiriöitä.

Erityiskiitosta avauspäivän asiakkaat antoivat toimivista tapahtuma-alueen palveluista. Etenkin anniskelualueen sekä Stara VIP -alueen sujuvat palvelut keräsivät kiitosta. Avajaispäivän tähtihetkiin lukeutui Pikku G:n kesän viimeinen festivaaliesiintyminen sekä ulkomaalaisten tähtien, INNAn sekä Redfoon energiset keikat.

Festivaalin lauantaipäivä myydään loppuun ennakkoon, sillä jäljellä on vain muutamia satoja lippuja. Oheistapahtumien myötä Solar Sound Festivalin lauantain kokonaiskävijämäärän odotetaan kohoavan jopa 12.000 kävijään. Kävijämääriin lasketaan mukaan muun muassa Viihdemaailma Ilonassa järjestettävät festivaalin jatkotapahtumat.

Solar Sound Festivalin lauantaina nähdään tapahtuman pääesiintyjä norjalainen Alan Walker. Kotimaisista lavalle nousevat esimerkiksi Antti Tuisku, Mikael Gabriel, Reino Nordin sekä Pere Parkkonen