The Rock tähdittää uutta Jumanji-elokuvaa – tässä traileri!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1990-luvulla varttuneet muistavat varmasti Robin Williamsin tähdittämän Jumanji-seikkailuelokuvan. Siinä vanhan lautapelin pelaamisella oli yllättäviä ja vaarallisia seurauksia sen sisältä paljastuvien taikavoimien ansiosta.

Tänä vuonna ensi-iltansa saa Jumanji: Welcome to the Jungle, jotka kuvaillaan samaan aikaan alkuperäisen elokuvan uudeksi versioksi ja jatko-osaksi. Uudessa elokuvassa Jumanji on lautapelin sijaan vanha videopeli, jonka sisään joukko koulunsa kellaria siivoavia nuoria joutuu.

Jumanji: Welcome to the Jungle -elokuvan pääosissa nähdään tiiviistä työtahdistaan tunnettu Dwayne ”The Rock” Johnson, Guardians of the Galaxy -elokuvista tuttu Karen Gillan, Jack Black ja Kevin Hart. He näyttelevät videopelin hahmoja, joiden rooleista nuoret löytävät itsensä.

Elokuvan ensimmäinen traileri on nähtävillä verkossa. Jumanji: Welcome to the Jungle saa Yhdysvaltojen ensi-iltansa 20. joulukuuta 2017.