The Rock tähdittää uutta Jumanji-elokuvaa – tässä traileri!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1990-luvulla varttuneet muistavat varmasti Robin Williamsin tähdittämän Jumanji-seikkailuelokuvan. Siinä vanhan lautapelin pelaamisella oli yllättäviä ja vaarallisia seurauksia sen sisältä paljastuvien taikavoimien ansiosta.

Tänä vuonna ensi-iltansa saa Jumanji: Welcome to the Jungle, jotka kuvaillaan samaan aikaan alkuperäisen elokuvan uudeksi versioksi ja jatko-osaksi. Uudessa elokuvassa Jumanji on lautapelin sijaan vanha videopeli, jonka sisään joukko koulunsa kellaria siivoavia nuoria joutuu.

Jumanji: Welcome to the Jungle -elokuvan pääosissa nähdään tiiviistä työtahdistaan tunnettu Dwayne ”The Rock” Johnson, Guardians of the Galaxy -elokuvista tuttu Karen Gillan, Jack Black ja Kevin Hart. He näyttelevät videopelin hahmoja, joiden rooleista nuoret löytävät itsensä.

Elokuvan ensimmäinen traileri on nähtävillä verkossa. Jumanji: Welcome to the Jungle saa Yhdysvaltojen ensi-iltansa 20. joulukuuta 2017.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat