Fidget Spinneristä aikuisten K18 versio

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fidget Spinner -lelu on ollut viime aikoina noussut monien aikuisten ja lasten hankintalistalla. Alunperin keskittymis- ja tarkkaavaisuushäiriöistä kärsivien avuksi kehitelty lelu on koukuttanut myös sellaisia ihmisiä, jotka eivät ole kokeneet minkäänlaisia keskittymisongelmia.

Nyt hauskalla YouTube-videolla nähdään hieman tuhmempi Fidget Spinner -lelu. Fidget Spinnerin siipiin on laitettu kuvat, joissa tikku-ukot näyttävät olevan lemmen puuhissa. Kun Fidget Spinner laitetaan pyörimään, tikkuhahmot ryhtyvät kunnolla tositoimiin.

Lelusta on nähty jo monia eri versioita. Aiemmin ilmestyneessä aikuisten versiossa lelusta Fidget Spinner oli muutettu pyöriväksi anustapiksi. Tämä versio on melko kesy siihen verrattuna, mutta ilmeisesti pikkutuhmat kuvatkin voivat auttaa osaa ihmisistä keskittymään paremmin.