Jenna Dewan näytti tyttärelleen Step Up -elokuvan – tytöltä naseva kommentti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäpariskunta Jenna Dewan Tatum ja Channing Tatum ovat olleet yli kymmenen vuotta yhdessä ja heillä on myös pieni neljävuotias Everly-tytär. Vanhemmat olivat halunneet näyttää eräänä päivänä Everlylle heidän yhteisen Step Up -elokuvan, johon tytöllä olikin yllättävä mielipide.

Jenna Dewan kertoi Huffington Post -lehdelle, että he olivat Tatumin kanssa nähneet, että televisiosta oli tullut Step Up -elokuva, jolloin he olivat heti päättäneet näyttää lapselle elokuvaa, jonka kuvauksissa vanhemmat olivat rakastuneet. Tyttö oli katsonut elokuvaa hetkisen ja todennut vanhemmilleen: ”Eikö televisiosta tulisi mitään hyvää ohjelmaa?”.

Everlyn kommentti oli naisen mukaan palauttanut heidät maan pinnalle. Jennalla ja Tatumilla on aikeissa näyttää tytölle vielä Magic Mike -elokuvakin ennen kuin lapsi menee kouluun, että tyttö tietää mistä puhutaan mikäli hänelle tullaan sanomaan, että joku on nähnyt Everlyn isän twerkkaamassa.