Potkulautailija esittelee uskomattomia temppuja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Potkulaudat eivät ehkä nauti samanlaisesta maineesta kuin skeittilaudat, mutta myös niillä voi suorittaa näyttäviä ja painovoimaa uhmaavia temppuja. Tästä todisteena toimii extreme-urheilija Ryan Williamsin tuore video.

Australialainen potkulautailija tunnetaan yhtenä lajin suurimmista tähdistä. Tuore Ryan Williams Web Edit 3 -video koostaa yhteen ympäri maailmaa suoritettuja hurjia temppuja yhteensä viiden vuoden ajalta.

Youtuben kautta maailmanmaineeseen noussut Williams solmi viime vuonna sopimuksen extreme-lajeihin erikoistuneen Nitro Circus Liven kanssa. Daily Telegraph -lehden mukaan sopimuksen arvo oli miljoona dollaria. Summa on neljä kertaa niin suuri, kuin Australiassa suositun Rugbyn pelaajat tienaavat vuodessa.