Red Carpet -elokuvafestivaali Hyvinkäälle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Red Carpet -elokuvafestivaali tuo Hyvinkäälle uuden kotimaisen elokuvan parhaimmiston ja sen kirkkaimmat tähdet sekä festivaalikadun ja -klubien täydeltä ohjelmaa 31. elokuuta – 3. syyskuuta 2017.

Kotimaisen elokuvan tähdet ovat läsnä muun muassa taiteilijatapaamisissa ja keskusteluissa. Wanhan Villatehtaan sisäpiha muuttuu festivaaliklubiksi, jossa esiintyvät muun muassa Reino Nordin, Melrose ja Gracias. Klubi-iltoja isännöivät Luottomiehet Antti Luusuaniemi ja Kari Ketonen.

Klubiohjelma rakentuu molempina iltoina Marzi Nymanin & Red Carpet All Starsin huippukokoonpanolle, jossa solisteina ovat Samuli Edelmann, Mikko Leppilampi, Paleface, Antti Reini, Venla ja Eve sekä Maria Ylipää. Perjantaina tahtia antavat myös Dimitri Keiski ja Orkestra Suora lähetys Samuli Edelmannin kanssa.

Festivaalikadulla esiintyvät esimerkiksi Kim Herold, Venla ja Eve, trubaduurit Tommi Kaikkonen ja Tuomo Virtanen, Suora Lähetys, Hovimuusikko Ilkka, Sampsa Astala ja Qma, Katri O ja Pojat sekä Karri Luhtala Trio.

Sunnuntai on omistettu lapsille ja perheille, ja silloin Villatehtaalla nähdään lastenelokuvien perhenäytöksiä. Lisäksi esiintymässä ovat Kikattava Kakkiainen & MC Citykani, Tatu ja Patu sekä Risto Räppääjä. Taiteilija Jani Leinonen puuhaa lasten kanssa suuren väritysseinän ääressä, ja Lasten ja nuorten kulttuurikeskus Villa Arttu järjestää lapsille elokuvapajan.