Rihannan suuteli intohimoisesti mysteerimiehen kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Rihannan yksityiselämä ei ole ollut hetkeen aikaan otsikoissa, mutta nyt laulajan rakkauselämässä vaikuttavat puhaltavan uudet tuulet. Hänet on kuvattu viettämässä Espanjassa intiimejä hetkiä mysteerimiehen kanssa.

Espanjalaisessa luksushuvilassa lomaileva Rihanna kuvattiin suutelemassa intohimoisesti uuden miehen kanssa uima-altaassa. TMZ-sivuston mukaan kaksikko on lomalla yhdessä. Paparazzikuvat lähtivät nopeasti leviämään Rihanna-fanien Twitter-tileillä.

Toistaiseksi on epäselvää, kuka Rihannan mysteerimies on. Twitter-käyttäjät ovat epäilleet kyseessä olevan espanjalainen Real Madridin riveissä pelaava ammattijalkapalloilija Isco Alarcon. Huhuille ei kuitenkaan ole toistaiseksi vielä saatu vahvistusta.