Vuokraisäntä käytti asuntoa salaisiin seksisessioihin – sukuelin pyyhittiin asukkaan hääpukuun

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Coloradossa asuva Logan Pierce ja Mikaela DiGiulio olivat löytäneet vuokra-asuntonsa amerikkalaiselta osto- ja myyntipalsta Craigslistiltä. Pari oli asentanut 1.100 dollaria kuukaudessa maksaneeseen asuntoon valvontakamerajärjestelmän, joka ilmoitti automaattisesti asunnon havainnoista vuokralaisten puhelimiin.

Eräänä päivänä Pierce ja DiGiulio saivat ilmoituksen valvontakameran sovellukselta. He näkivät, että asunnon vuokranantaja Carlos Quijada-Lara oli astunut pariskunnan makuuhuoneeseen. 39-vuotiaalla miehellä oli mukanaan miespuolinen partneri.

Pian Quijada-Lara aloitti seksin mukana olleen miehen kanssa vuokralaisten sängyssä. He olivat harrastaneet oraaliseksiä ja anaaliyhdyntää, kunnes vuokranantajan seksikumppani oli pyyhkinyt genitaalialueensa Mikaela DiGiulion häämekkoon. Lisäksi miehet yrittivät pyyhkiä sänkyyn jäänyttä tahraa pois toisella pariskunnan omistamalla vaatekappaleella, The Smoking Gun uutisoi.