Avaamaton Super Mario Bros myytiin huutokaupassa – jättimäinen hinta!

Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vanhoista videopeleistä on tullut haluttua keräilytavaraa, joista alaan vihkiytyneet harrastajat saattavat pulittaa valtavia summia. Nyt maailman tunnetuimpiin kuuluvan pelin hyvin säilynyt alkuperäiskappale on myyty kymmenillä tuhansilla dollareilla.

Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa toimiva retropelivälittäjä DKOldies asetti eBay-verkkohuutokauppaan myyntiin Nintendo Entertaiment Systemin Super Mario Bros. -pelin. Erittäin hyvin säilynyt peli oli edelleen alkuperäisessä suojamuovissa.

Pelin hinta kohosi 6.000 dollariin, mutta huutokaupan viimeisten tuntien aikana tarjottujen summien määrät vain kasvoivat. Lopullinen myyntihinta kohosi viimeisten sekuntien aikana 30.100 dollariin, eli noin 25.390 euroon.

Super Mario Bros. -peliä myytiin NES-konsolin mukana, mutta nyt huutokaupattu kappale on harvinaisuus. Masahble-sivuston mukaan se on ajalta ennen kuin Nintendo päätti jakaa suosikkipeliään konsolin kylkiäisenä.

 

eBay