Demi Rose loksautti leuat allasbaarissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Tyga tapaili viime kesänä sinkkuna ollessaan Demi Rosea, joka on nuori ja muodokas mallikaunotar. Sittemmin Tyga palasi taas yhteen Kylie Jennerin kanssa, mutta Demi Rose jäi julkisuuteen. Nyt Demi on ikuistettu Ibizalla, jossa hän on parhaillaan kuvausmatkalla.

Rose poseerasi kuvaajille hotellinsa allasbaarissa, jossa hän käyskenteli hopeanhohtoisissa uikkareissa ja kävi välillä siemailemassa drinkkiä baaritiskillä. Hänen poikkeuksellisen muodokas takamuksensa ei varmasti jäänyt yhdeltäkään silminnäkijältä huomaamatta.

22-vuotias Demi Rose on kovassa nousussa, sillä hänen suosionsa on kasvussa Tyga-suhteen paljastuttua. Neitokaisen Instagram-sivuilta löytyy mittava määrä poikkeuksellisen näyttäviä kuvia. Rose poseerasi taannoin esimerkiksi omassa tyttökalenterissaan. Rohkeat kuvat noteerattiin laajasti, sillä häntä seuraa jo yksin Instagramissa 3,5 miljoonaa käyttäjää.

Splash
Splash
Splash
Splash