Hyvin koulutetut shiba inut hämmästyttävät – esimerkillistä käytöstä ruokakupilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koirien kouluttaminen tavoille ei ole aina helppoa, varsinkaan mitä tulee ruokailuhetkeen liittyvään käytökseen. Monien lemmikkien itsehillintä päättyy kuin seinään niiden tietäessä saavansa pian ruokaa.

Tuoreella Youtube-videolla tavataan kolme shiba inu -rotuista koiraa, joihin ahkera koulutus on tehonnut. Eläimet ovat selkeästi innoissaan pian koittavasta päivän ensimmäisestä ateriasta, mutta osaavat silti odottaa rauhallisesti lupaa syödä.

Omistaja laskee ruokakulhot shiba inujen eteen, ja koirat asettuvat kiltisti aloilleen odottamaan lupaa aloittaa ruokailu. Arvatenkaan syömisen aloittamista ei kuitenkaan tarvitse pyytää kahta kertaa. Koirat nimittäin käyvät kiinni ateriaansa lähes samalla sekunnin sadaosalla komennon antamisesta.