Kamppailulajien mestari otti iskuja vastaan – ilmekään ei värähtänyt!

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pelkkä tehokkaiden iskujen antaminen vastustajalle ei ole kaikki kaikessa kamppailujien piirissä. Sen osaavimmat harrastajat ovat kehittäneet raudanlujat hermot, joiden ansiosta he voivat ottaa koviakin lyöntejä ja potkuja vastaan.

Youtubessa levinneellä videolla itämaisten kamppailulajien vanha mestari esittelee hämmästyttäviä taitojaan. Mies antaa itseään nuoremman miehen lyödä ja potkia häntä eri puolille vartaloaan.

Lyönnit ja potkut näyttävät kovilta, mutta vanhuksen ilmekään ei värähdä. Hän ei vaikuta tuntevan kipua edes joutuessaan potkituksi haaroväliin, tai saadessaan iskua kaulaansa. Kamppailulajeja selkeästi jo vuosikymmenten ajan harrastanut mestari vain naureskelee itseään nuoremman miehen yrityksille satuttaa häntä.