Ohjaaja Zack Snyder vetäytyy Justice League -elokuvasta – syynä salattu perhetragedia

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muun muassa elokuvista 300, Watchmen ja Batman v Superman: Dawn of Justice tunnettu Zack Snyder on vetäytynyt tuoreimmasta projektistaan perhetragedian vuoksi. Mies on paljastanut 20-vuotiaan tyttärensä Autumnin tehneen itsemurhan maaliskuussa.

Zack Snyderin oli määrä viimeistellä Justice League kuvaamalla siihen uusia kohtauksia Iso-Britanniassa. Työhön on nyt kiinnitetty Avengers ja Avengers: Age of Ultron -ohjaaja Joss Whedon. Myös Snyderin vaimo, tuottaja Deborah Snyder vetäytyy Justice League -elokuvasta.

– Luulin että töihin palaaminen olisi katarttinen kokemus, Snyder paljasti.

– Tämän työn vaatimukset ovat raskaita. Se on erittäin kuluttavaa. Viime kuukausien aikana olen tajunnut, että minun täytyy astua syrjään elokuvasta viettääkseni aikaa perheeni kanssa, ohjaaja jatkoi.

Snyderin tytär kuoli maaliskuussa, mutta ohjaaja salasi asian julkisuudelta, ja vain perheen lähipiiri tiesi asiasta. The Hollywood Reporter -sivuston mukaan Warner Brothers -yhtiö oli ehdottanut Justice Leaguen ensi-illan siirtämistä. Ohjaaja kuitenkin vastusti ajatusta.

Justice Leaguen on määrä saada ensi-iltansa marraskuussa 2017. Elokuvan päärooleissa nähdään Ben Affleck, Gal Gadot, Henry Cavill, Ezra Miller ja Ray Fisher.