Presidentin poika Eric Trump vakuuttelee: ”Amerikkalaiset rakastavat isääni”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime kuussa julkaistiin kyselytulos, joka osoitti Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin suosion olevan ennätyksellisen alhainen maan kansalaistensa keskuudessa. Tuore presidentti on työskennellyt virassaan puoli vuotta. Nyt Donald Trumpin poika on ryhtynyt puolustamaan isäänsä julkisesti.

– Haluaisin, että joku puolustaisi isääni. Kuinka paljon hänen on tehtävä yksin? Isäni on maamme äänitorvi. Kansalaisemme rakastavat häntä. Miksi republikaanit eivät seiso samalla viivalla?, Eric Trump peräänkuulutti Fox Newsin haastattelussa.

Todellisuudessa Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin suosio on laskenut kuin lehmän häntä hänen lyhyen virkakautensa aikana. Washington Postin ja ABC Newsin yhteisesti toteuttaman kyselyn mukaan ainoastaan 36 prosenttia amerikkalaisista antaa hyväksyntänsä valtion päämiehen toimille. Trumpin suosio on kaikkien aikojen matalin samalla aikavälillä mitattuna ja muihin presidentteihin verrattuna.