Tässä se on! Rita Oran tyrmäävä bikinivartalo paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti ja juontaja Rita Ora on ollut jo vuosien ajan upea näky konserttiensa lisäksi myös punaisilla matoilla ympäri maailmaa. Hän ei ole kaihtanut rohkeita ja paljastavia asuja, ja taannoin Rita sai merkittävän kiinnityksen malliuralle. Nyt hänet nähdään kuitenkin bikineissä rannalla.

Rita Ora viettää parhaillaan lomaansa merellisissä tunnelmissa Jamaikan Negrilin maailmankuulun Seven Mile Beachin alueella, jossa popkaunotar käväisi muun muassa ihastelemassa meren ihmeitä lasipohjaisella veneellä. Samalla hän kuitenkin paljasti upean bikinivartalonsa luksushotellinsa uimarannalla.

Taannoin Rita Ora oli upea ilmestys New Yorkissa Big Love -gaalan punaisella matolla. Kirkkaassa asussa oli korkea kaulus ja pitkät hihat eikä paljasta pintaa juuri näkynytkään mistään muualta kuin nilkoista ja selkään tehdystä aukosta.

Splash
Splash
Splash
Splash