Bella Hadid ei pidä rintaliiveistä – ja se näkyy kauas!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Bella Hadid on noussut tänä vuonna maailman seuratuimpien supermallien kärkijoukkoon, vaikka sitä ennen hän jäi vuosien ajan siskonsa Gigi Hadidin varjoon. Bella on seurustellut viime aikoina julkkismiesten, kuten artisti The Weekndin kanssa.

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka Bella Hadid on noussut rintaliivittömyyden keulakuvaksi esitellessään kuluvan kesän kuumaa julkkistrendiä. Nyt hänet ikuistettiin New Yorkissa perinteisessä asussaan, eli ilman rintaliivejä, kun hän oli ottamassa ensimmäistä tatutointiaan.

Bella Hadid on viime aikoina näyttänyt viihtyvän muun muassa mallina työskentelevän australialaisen Jordan Barrettin kanssa. Hän näytti taannoin poikaystävänsä parvekkeelta takapuolta alhaalla odottaneille paparazzeille.

Splash
Splash
Splash
Splash