Cheek piti lupauksensa – maksoi 1 000 euroa paremmin rimmanneelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu räppäri Cheek räppäsi viisi vuotta sitten julkaisemassaan Jehu-kappaleen alkajaisiksi ”Täs on junnuille kesäduuni, se joka rimmaa paremmin tienaa tonnin”. Nyt Cheek on osoittanut, että kyseessä ei ollut pelkkä tyhjä lupaus, sillä hän on maksanut 1.000 euroa toiselle suomiräppärille.

Sokka irti -albumilta löytyvän Jehu-raidan haaste otettiin vastaan, ja nyt Facebookista käy selville, että Jare ”Cheek” Tiihonen piti lupauksensa. MC Kajo nimittäin julkaisi muutama päivä sitten Facebookissa videon, jonka hän kertoi olevan vastaus Cheekin haasteeseen. Hän kirjoitti kolme verseä samalla multiriimillä. Video päätyi Cheekin tietoon, ja hän kommentoi sitä tyhjentävästi.

– Oli perkeleen kova! Pakko arvostaa. Lopputulos riippuu vähän siitä, että millä tavalla tän laskee, mut oli niin jäätävä veto äijältä, että pistä tilinumero tulee… Näin saadaan toi 5 vuotta vanha kesäduunipesti clousattuu, Cheek kirjoitti.