Kendall Jenner pikkustringeissä – mainostaa rohkeasti alushousuja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kylie Jennerin Snapchat-tilin kaapannut hakkeroija uhkasi taannoin jakaa tähden alastonkuvia, mutta hänen siskonsa Kendall jakaa omiaan vapaaehtoisesti. Kendall nimittäin jakoi itse itsestään alastonkuvan jo ilman hakkerointiakin. Nyt hän esittelee pienenpieniä stringejä mainoksessa.

21-vuotias Kendall Jenner on valittu La Perlan alushousubrändin malliksi, ja nyt hänet nähdään poseeraamassa ainoastaan niukoissa pikkuhousuissa muotikuvaajien Mert & Marcusin ikuistamassa otoksessa. Alusvaatemerkki kertoo pestanneensa juuri Kendallin mallikseen hänen itsetuntonsa vuoksi, sillä se edustaa brändin arvoja.

Kendall Jenner kuvattiin taannoin timanttisormus nimettömässä sormessaan. Tämä sai aikaan huhuja joiden mukaan tähti olisi mennyt kihloihin räppäripoikaystävänsä A$AP Rockyn kanssa. Pari ei kitenkaan ole toistaiseksi kommentoinut huhuja.

Splash
Splash