Kimberley Garner kuin seireeni pienissä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittimalli Kimberley Garner tuli alunperin tunnetuksi realitysarjasta, joka seuraa lontoolaisten seurapiiritähtien elämää. Kaunotar on myös toinut vaatesuunnittelijana tuomalla markkinoille oman uimapukumalliston, ja viime aikoina hän on ryhtynyt tekemään itsestään julkkista myös muualla.

Äskettäin Kimberley Garner yhdistettiin romanttisessa mielessä formulakuski Lance Strolliin, ja nyt hänet on ikuistettu viettämässä vapaapäivää rannalla mustiin niukkoihin bikineihin sonnustautuneena. Seuranaan hänellä oli tällä kertaa formulakuskin sijaan kuitenkin tuntemattomaksi jäänyt tumma komistus.

Kimberley Garner tunnetaan Britanniassa Made In Chelsea -realitysarjan tähtenä, ja sikäläiset lehdet ovat jo parin vuoden ajan seuranneet tiiviisti myös hänen yksityiselämäänsä. Kansainvälinen läpimurto viihderintamalla on kuitenkin jäänyt vielä toistaiseksi tekemättä.

Splash
Splash
Splash
Splash