Maailman suurin hampurilainen ruokalistalla – pelkkä pihvi painaa 800 kiloa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurimpia ruoka-annoksia tehtaillaan vuosi toisensa jälkeen, kun Guinnessin ennätystenkirjan sivuille riittää halukkaita. Nyt maailman suurimman kaupallisesti myynnissä olevan hampurilaisen titteli on jälleen vaihtanut haltijaansa.

Yhdysvaltojen Detroitissa on otettu Mallie’s Sports Bar & Grill -ravintolan ruokalistalle herkkuburgeri, jonka tilaaja joutuu pulittamaan herkusta hurjat 7.799 dollaria, eli noin 7.000 euroa. Hampurilaisen tekemiseen käytetään noin tuhat kiloa lihaa, josta tehdään peräti 800 kiloa painava pihvi.

Lisäksi hampurilaisen leipäosat painavat yhteensä 175 kiloa ja täytteenä on pihvin lisäksi yhteensä 150 kilon verran sipulia, salaattia ja juustoa. Hampurilainen täytyy tilata kolme päivää ennen sen toimitusta. Maailman suurimman ruokalistalla olevan hampurilaisen maailmanennätys on ollut saman ravintolan nimissä neljä kertaa aiemminkin 2000-luvulla.

Splash
Splash