Taapero haluaa kuunnella vain Beyoncea – näin käy kun se lähtee soimaan!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaikilla meistä on omat musiikkimieltymykset ja suosikkiartistit, mutta toisten tapauksessa ne näkyvät jo erittäin nuorella iällä. Nyt verkossa on ihastuttanut video Beyoncea fanittavasta taaperosta.

Youtube-videolla autossa istuva 21-kuukautinen lapsi ei halua kuunnella mitään muuta kuin suosikkiartistiaan. Taaperon ilme kirkastuu Beyoncen Single Ladies -kappaleen soidessa, ja hän alkaa liikkumaan rytmikkäästi musiikin mukana.

Kun radiokanavaa yritetään vaihtaa, lapsen ilme muuttuu täysin ja hän alkaa huutaa. Taapero on siis vasta alle kaksivuotiaana selkeästi kova Beyonce-fani.

Beyoncen Single Ladies -kappale julkaistiin vuonna 2008, eli kauan ennen kuin videon lapsi on todennäköisesti syntynytkään. Kappale lukeutuu poptähden suurimpiin hitteihin, ja se onkin noussut yhdeksi kaikkien aikojen myydyimmistä singleistä.