Uudenlainen luksusbussi – matkustajille pelkkiä nukkumiskapseleita

Autot Matkailu · Tim Isokivi

Pitkät matkat voivat olla tuskaa linja-autojen epämukavilla penkillä istuen, mutta kalifornialaisen startup-yrityksen bussit ovat toista maata. Yhtiön luksusbusseissa nukkuminenkin onnistuu tavanomaista mukavammin.

Cabin-busseissa jokaisella matkustajalla on oma pieni hyttinsä. Ikkunoilla, yksityisyyden takaavilla verhoilla, lukulampuilla ja pistorasioilla varustetuissa omissa kapseleissa matkustajat voivat nukkua tai oleskella omassa rauhassaan. Kapseleita on yhdessä bussissa 24 kappaletta.

Mashable-sivuston mukaan linja-autoissa on myös yhteiset oleskelutilat, vessat ja Wi-Fi -verkko. 650 kilometrin matka San Franciscosta Los Angelesiin maksaa Cabinissa 115 dollaria, eli noin 100 euroa.

Aikaisemmin SleepBus-nimellä tunnetun Cabinin linja-autot matkustavat toistaiseksi vain San Franciscon ja Los Angelesin välillä. Yhtiö saattaa kuitenkin lähitulevaisuudessa laajentaa reittejään esimerkiksi New Yorkin ja Bostonin sekä New Yorkin ja Washington, D.C.:n välille.

 

If you like sleeping on moving vehicles, then you'll love using Cabin to get between SF & LA.

Publié par Cabin sur mardi 1 août 2017

Henkilön Cabin (@ridecabin) jakama julkaisu 27. 06ta 2017 klo 13.53 PDT

Why drive when you can dream? 💤 #ridecabin

Henkilön Cabin (@ridecabin) jakama julkaisu 13. 07ta 2017 klo 19.00 PDT