Vuosimallin 1950 BMW myynnissä Torissa: ”Hieman puutteellinen bemari”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositussa Tori.fi-verkkopalvelussa on myynnissä valtava määrä tuotteita, joiden joukossa myös runsaasti autoja. Nyt eräs ilmoitus poikkeaa kuitenkin valtavirrasta useammallakin tavalla. Luokiteltujen ilmoitusten palvelussa myydään nimittäin vuosimallin 1950 BMW 321 -henkilöautoa.

– Hieman puuttelinen bemari vuodelta 1948. Eli ainoastaan runko ja vähän roippeita kiinni. Kuljetustakin pystytään järjestämään, ilmoituksessa kerrotaan.

Kuvista selviää, että ”hieman puutteellinen” lienee kieli poskessa todettu määritelmä, sillä kyseessä on myös ilmoituksen mukaan pelkkä runko ja joitain siihen kiinnitettyjä osia.

BMW 321 -sarjan autoja valmistettiin aikoinaan vuodesta 1938 alkaen aina vuoteen 1950 saakka, vaikka välissä oli Toisen maailmansodan aiheuttama tuotantokatkos. Nyt 200 eurolla myynnissä oleva runko on siis automallin uusinta tuotantoa. Yhteensä automallia rakennettiin aikoinaan vain tuhansia kappaleita.