Chester Benningtonia muistettiin upealla seinämaalauksella – liikennekin hidastuu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin itsemurhan tehneen Linkin Park -laulaja Chester Benningtonin kohtalo on koskettanut laajasti musiikkialaa ja yhtyeen faneja. Hänen muistokseen on tehty monenlaisia kunnianosoituksia, ja nyt yksi upeimmista on paljastunut Los Angelesissa paikallisen 101-moottoritien varrella.

Chester Bennington nähdään seinään työstetyssä upeassa mustavalkoisessa maalauksessa, joka näkyy erityisen hyvin moottoritietä pohjoiseen ajaville autoilijoille. Maalaus on saanut niin suuren suosion, että se on hidastanut moottoritiellä ajavien nopeuksia selvästi kyseisellä kohdalla.

Sherman Oaksin alueella sijaitsevan Rock’n Pies -pizzerian seinään tehty maalaus on noin kuusi metriä korkea ja kolme metriä leveä, joten se näkyy kauas. Teoksen teki taiteilija Jonas Never, joka kertoi LA Times -lehdelle katselleensa seinää jo pitkään ja halunneensa tehdä siihen maalauksen. Benningtonin kuoleman jälkeen hän sai ajatuksen kunnioittaa rocktähden poismenoa seinämaalauksella.

"When life leaves us blind, love keeps us kind." – Chester Bennington. New mural in progress from our friend @never1959 at our Sherman Oaks location.

Henkilön Rock'n Pies Pizza Los Angeles🍕 (@rocknpies) jakama julkaisu