Leffafanien unelma! Huutokaupassa mm. Top Gunin lentoasu ja Paluu tulevaisuuteen Niket

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvamaailmassa syntyy vuosittain valtavasti erilaista välineistöä, joka tulee tutuksi elokuvasta ja joka sijoitetaan lopulta joko varastoon tai esille esimerkiksi teemapuistoon tai vaikkapa ravintolaan. Nyt myyntiin on tulossa poikkeuksellisen tunnettuja esineitä elokuvista.

Splash

26. syyskuuta Lontoon Waterloossa järjestettävässä huutokaupassa on määrä saada koottua peräti kaksi miljoonaa euroa elokuvatuotteilla. Myynnissä on muun muassa Top Gun -elokuvassa Tom Cruisen yllä nähty Maverick-roolihahmon alkuperäinen lentoasu, Paluu tulevaisuuteen -elokuvassa nähdyt ikoniset Niken kengät, alkuperäinen Alien-asu ja Pulp Fiction -elokuvassa nähty Bad Mother Fucker -lompakko, Indiana Jonesin ruoska sekä paljon muita tuttuja esineitä.

Paluu tulevaisuuteen -kenkien hinnan odotetaan nousevan jopa 40.000 euroon ja Top Gunin lentoasun hintaa ei osata vielä arvioida, mutta Alien-asusta jouduttaneen maksamaan noin 45.000 euroa ja Indiana Jonesin ruoskasta jopa 80.000 euroa.