Isäntä raiskasi perheen aasin – jäi rysän päältä kiinni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joissain maissa eläimen kanssa harrastettavaa seksiä ei ole vielä kriminalisoitu, mutta missään sitä tuskin katsotaan hyvällä. Varsinkin kun eläin tuskin voi haluta sellaista itselleen. Nyt Yhdysvaltojen Arkansasin osavaltiossa isäntä jäi rysän päältä kiinni seksistä aasin kanssa.

49-vuotias mies on nyt saanut syytteet eläimiinsekaantumisesta, koska Siloam Springsissä asuvan perheen oman kodin valvontakameroista paljastui, että mies oli raiskannut perheen lemmikkiaasin tämän omassa pilttuussa. Toinen perheenjäsen huomasi vieraan hahmon menevän aasin luokse ja ilmoitti havainnostaan poliisille.

Tutkimuksissa selvisi, että kyseessä ei ollutkaan vieras mies, vaan intiimiä kanssakäymistä aasin kanssa oli harrastanut talon isäntä. Asian paljastuttua mies pakoili hetken poliisia, mutta antautui sitten. Hän itse kertoi aluksi olleensa syöttämässä aasille porkkanoita, mutta myönsi myöhemmin olleensa hieman toisenlaisissa puuhissa. Hän syytti teostaan kannabista.