Kari Peitsamon Cheek-sivallusten syy selvisi

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Laulaja-lauluntekijä Kari Peitsamo on ollut viikon sisään kaksi kertaa otsikoissa kommentoituaan sosiaalisessa mediassa kriittisesti räppäri Cheekin tekemisiä. Ensin hän kommentoi Twitterissä ”Mikä vitun Profeetat?” ja tänään sama jatkui ”Mitkä vitun grillibileet?” -päivityksellä ensimmäisen viitaten Cheekin ja Elastisen yhteiseen artistinimeen ja toisen räppärin ystäväpiirin grillibileisiin.

Monet ovat ihmetelleet miksi Peitsamo kommentoi huippusuositun räppärin tekemisiä, mutta syy siihen löytyy lopulta lähempää kuin moni arvaakaan. Rokkari julkaisee nimittäin huomenna uuden levynsä.

Perinteisesti uusien albumien julkaisun alla artistien on kannattanut kerätä mahdollisimman paljon julkisuutta keinolla millä hyvänsä, jotta uusi albumi saisi parhaan mahdollisen näkyvyyden ja samalla sen kaupallinen menestys maksimoitaisiin tehokkaasti. Myös 40 vuotta levyttänyt Peitsamo näyttää tuntevan tämän musiikkialalla yleisen toimintaperiaatteen hyvin. Peitsamo on syystäkin tyytyväinen markkinointikampanjansa tuloksiin.

– Iltalehden Profeetat-uutisoinnin myötä twiitti sai yli 2000 tykkäystä! Levy kaupoissa 4.8. Sis. myös Danny-biisin, Kari Peitsamo kirjoitti Twitterissä.

Levyn nimi on lyhyesti 60 artistin syntymäpäivän mukaisesti ja se sisältää niin ikään nimensä mukaisesti 60 uutta levytysversiota Peitsamon uran varrelta. Mukana ovat muun muassa kappaleet Kauppaopiston naiset, Danny Go Home, Kari vanhana, Lähde autoiluretkelle suureen etelän kanjoniin.