Katie Pricen tiukka toppi ei antanut jättipovelle armoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

38-vuotias malli ja realitytähti Katie Price pitää faniensa shokeeraamisesta ja tekeekin sen yleensä hyvin näyttävästi esimerkiksi paljastavien kuvien avulla. Viime kuussa hän sai fanien vihat niskoilleen poseerattuaan ketun turkilla päällystetyt kengät jalassaan.

Viime aikoina hämmentävissä asuissa usein julkisuudessa esiintynut Katie Price nähtiin eilen yllättävän konservatiivisesti pukeutuneena valkoiseen t-paitaan. Se oli kuitenkin niin tiukka, ettei paita antanut juuri armoa julkkisnaisen jättimäiselle silikonipovelle. Kesän trendin mukaisesti paidan alla ei ollut lainkaan rintaliivejä.

My Crazy Life -realitysarjaansa viime aikoina kuvannut brittijulkkis ja povipommi Katie Price on joutunut paljastamaan tavallista enemmän pintaa jo pidemmän aikaa saadakseen palstatilaa erityisesti brittimedioissa. Vielä ei ole tiedossa koska nyt kuvattavan realitysarjan tuotantokausi nähdään televisiossa.

Splash
Splash
Splash
Splash