Kim Kardashianin niukka toppi paljasti sisältönsä – taisi olla tarkoituskin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin oman meikkisarjansa lanseerannut Kim Kardashianin käsittelemättömät paparazzikuvat päätyivät julkisuuteen ja esittelivät hänen vartalonsa käsittelemättömänä. Kim harmitteli tämän jälkeen, ettei ollut kuntoillut 12 viikkoon.

Nyt Kim alkaa olla jo timmimmässä kunnossa, mutta Hollywood-kaunotarten tämän kesän trendi paljastaa rinnat on nyt käytössä myös Kimillä. Hän nimittäin asteli New Yorkin katuja ohuessa mustassa topissa, joka paljasti sisältönsä lähes täysin. Se tosin taisi olla tarkoituskin.

Kim Kardashian otti taannoin uuden kunto-ohjaajan ja alkoi noudattamaan ruokavaliota, joka on nähtävästi alkanut tuottamaan tuloksia. Sittemmin hän on ehtinyt poseerata paparazzikuvissa jo useita kertoja.

Splash
Splash
Splash
Splash