Miehellä oli 30 silmämunaa housuissaan – poliisi pidätti välittömästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa poliisin eteen tulee päivittäin tavallisesta poikkeavia tilanteita, mutta nyt eräs tapaus on hämmentänyt poikkeuksellisen paljon. Poliisi nimittäin pysäytti rutiinitarkastuksessa El Camino -auton ja tarkasti miehen ajokunnon. Samalla tapahtui jotain todella outoa.

51-vuotiaan miehen housujen oikeanpuoleisesta lahkeesta putosi ajokunnon testaamisen aikana useita silmämunia, jolloin poliisi veti saman tien aseensa, pani miehelle käsiraudat ja pidätti tämän. Poliisilla ei ollut tietoa olivatko silmämunat ihmiset ja olisiko mies siten ollut vaikkapa sarjamurhaaja.

Tarkemmassa selvittelyssä kuitenkin paljastui, että mies oli ammatiltaan teurastaja ja että silmät olivat peräisin Johnson Meats -teurastamon karjalta. Silmämunia löytyi yhteensä 30 kappaletta. Teurastaja kertoi, ettei yritys anna henkilökunnan ottaa mukaansa mitään osia ruhoista.

Mies oli työntänyt silmämunat housuihinsa, jotta hän ei jäisi kiinni ja saisi potkuja. Hän käytti itse niitä ruoanlaitossa. Teurastaja pidätettiin lopulta myös törkeästä rattijuopumuksesta ja teräaseiden laittomasta hallussapidosta epäiltynä. Silmämunista syytettä ei ole tällä tietoa tulossa.