Näin kuorit persikan kätevästi – videosta viraalihitti

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yksi tämän hetken suosituimmista nettivideoista on taltiointi, jolla esitellään uudenlainen tapa persikan kuorimiseen. Hedelmän kuoret ikään kuin riisutaan persikan pinnalta kahdella kädellä. Kikka vaatii kuitenkin esivalmisteluja.

Japanilainen Twitter-käyttäjä Okada päätti kokeilla kuulemaansa niksiä persikan kuorimiseen liittyen. Nyt nainen on jakanut vinkkinsä koko maailmalle, ja videosta on tullut hetkessä viraalihitti. Persikka keitetään ja jäähdytetään ennen kuorimista.

Aseta persikka kiehuvaan veteen 20 sekunnin ajaksi. Nosta kuuma hedelmä sen jälkeen viideksi minuutiksi kylmään veteen asettumaan. Toimenpiteen jälkeen persikan kuoren tulisi irrota hedelmän pinnalta kevyesti ja ilman sen kummempia työkaluja, BuzzFeed uutisoi.