Mies joi maailman tulisimman shotin – kiidätettiin tajuttomana sairaalaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Satan’s Shot on vodkasta ja maailman tulisimmasta chilistä, Carolina Reaperista, valmistettu alkoholijuoma. Englantilainen kaveriporukka oli nauttinut tulista juomaa paikallisessa pubissa Surreyssä, kun yhtäkkiä yksi juhlijoista oli menettänyt tajuntansa.

International Business Times uutisoi kolmekymppisen miehen juoneen shotin Satan’s Shotia ja joutuneen sen jälkeen tiedottomaan tilaan. Tajunnan menettänyt mies kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan. Tulinen juoma oli ostettu chilifestivaaleilta, mutta sen nauttiminen on täysin asiakkaan omalla vastuulla.

Maailman tulisimpiin chileihin luettu Carolina Reaper on 1.569.300 scovillen herkku. Tavallisessa Tabascossa on noin 5.000 scovillea ja kebab-ravintoloiden käyttämissä jalapenopaprikoissakin on vain 8.000 scovillea. Carolina Reaperin syöjien tulee olla erityisen varovaisia, sillä se saattaa tehdä kohtalokasta tuhoa elimistölle.