Brittimies maistoi suomalaisia viinoja videolla – tuloksesta nettihitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme vuosi sitten miten suosittua videoblogia pitävä englantilainen Dave Cad oli saanut suomalaisen tyttöystävänsä ansiosta tutustua suomalaiseen kulttuuriin ja päätti kommentoida videollaan suomalaisia artisteja ja heidän musiikkivideoitaan. Nyt vuorossa on ollut suomalaisten alkoholijuomien testaaminen.

YouTube

Lonkerosta pitävä ja jo valmiiksi krapulaisen brittimiehen testattavana nähdään suomalaisista väkijuomista Salmiakkikossu, Minttu, Koskenkorva ja Valhalla. Ensimmäisenä testattavana on Minttu, jota mies vertaa suuveteen ja päättää maistaa hetken päästä uudelleen. Koskenkorva sen sijaan ei ainakaan paranna miehen krapulaa, vaikka se ei hänen mukaansa maistu pahalta. Valhallan ja Salmarin seuraukset selviävät videolta.