Weekend Festival käynnistyi – 30 000 juhlijaa perjantaina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin Kyläsaaressa parhaillaan käynnissä oleva Weekend Festival keräsi ensimmäisenä tapahtumapäivänään perjantaina noin 30.000 hengen yleisön. Tunnelma oli korkealla, kun aamuinen rankkasade muuttui auringonpaisteeksi juuri festivaalin alkaessa.

Perjantai sujui rauhallisesti ilman suurempia järjestyshäiriöitä. Weekend Festival järjestetään nyt kuudennen kerran. Tämä kaksipäiväinen tapahtuma kerää tänä vuonna yhteensä noin 60.000 festarikävijää.

Perjantain suurimmasta yleisöhurmasta vastasivat illan päättänyt popmaailman supertähti The Chainsmokers ja Billboardin listoille nousseen Alone-kappaleen tekijä, vaahtokarkkikypärä päässään esiintyvä Marshmello. Muita perjantain artisteja päälavalla olivat Alan Walker, Don Diablo, Armin van Buuren ja Rae Sremmurd.

Lauantaina Weekend Festivalin suurimmat odotukset kohdistuvat live-kokoonpanollaan paluun tekevään Pendulum Liveen. Muita lauantain päälavan artisteja ovat kotimainen kestosuosikki Reino Nordin, norjalais-ruotsalainen DJ-kaksikko Tungevaag & Raban, brittiläinen EDM-yhtye Clean Bandit, sekä supersuosittu kanadalainen DJ-huippu Deadmau5. Kaiken kaikkiaan Weekend Festivalin viidellä lavalla esiintyy perjantain ja lauantain aikana yli 60 artistia.