Poptähti Aaron Carter tuli kaapista!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Aaron Carter on muuttunut hurjasti teini-idolivuosistaan. Nykyisin mies paistattelee otsikoissa lähinnä lakia rikkoessaan, kuten äskettäin rattijuopumuksen seurauksena. Nyt Nick Carterin pikkuveljenäkin tunnettu Aaron Carter on kertonut olevansa bi-seksuaali.

Takavuosien poptähti Aaron Carter on julkaissut sosiaalisen median tileillään paljastavan kirjeen faneilleen. 29-vuotias mies on halunnut keventää taakkaansa kertomalla, että hän on kiinnostunut molemmista sukupuolista seksuaalisessa ja romanttisessa mielessä. Carterin ulostulo on keventänyt hänen mieltään – ja antanut hänelle runsaasti mediahuomiota. Mieheltä on piakkoin ilmestymässä uusi levy.

Aaron Carter on ajautunut vararikkoon ja miljoonavelkoihin. Elämistään hän on yrittänyt maksaa keikkailemalla. Floridassa syntynyt Aaron Carter on julkaissut laulajaurallaan neljä albumia, joista menestynein on ollut vuonna 2000 julkaistu Aaron’s Party (Come Get It). Levy myi aikanaan 1,5 miljoonaa kopiota Yhdysvalloissa. Miehen suurimpiin hitteihin lukeutuvat kappaleet Crush on You, I Want Candy, That’s How I Beat Shaq ja Bounce.

So fresh and clean. About to finish my final songs for the album the studio. #staytuned #løvë

A post shared by Aaron Carter (@aaroncarter) on