Rob Kardashian on pohjalla – itsetuhoisia ajatuksia ja tunnesyöpöttelyä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rikkaat Kardashianit -televisio-ohjelmasta julkisuuteen nousseen Rob Kardashianin elämä on kaiketi epäonnisin kaikista Kris Jennerin luotsaamista lapsista. Masennuksen ja ylipainon kanssa kamppaillut Rob Kardashian on sortunut ylenpalttiseen tunnesyömiseen erottuaan malli Blac Chynasta.

Aikoinaan julkisuudesta kokonaan mielenterveysongelmien vuoksi kadonnut Rob Kardashian sai mielenkiintoa elämäänsä viime vuoden alussa tavattuaan glamourmalli Blac Chynan. Nainen vietteli rikkaan perijän ja tuli raskaaksi. Häistäkin puhuttiin.

Pia Dream-pienokaisen syntymän jälkeen Blac Chyna nosti kytkintä ja jätti Kardashianin pesueen nuolemaan näppejään. Rob sairastui jälleen masennukseen, ja hänen kerrotaan lihoneen lyhyessä ajassa yli 135-kiloiseksi. Miehen varsinaista painoa ei tiedetä, koska vaa’an asteikko päättyy 300 paunaan, eli 136 kiloon. Hänen kerrotaan kuitenkin olevan suuremmassa kunnossa kuin koskaan aiemmin.

RadarOnlinen mukaan Rob Kardashian kärsii ruokariippuvuudesta, mielialanvaihteluista ja erittäin heikosta itsetunnosta. Hän on menettänyt elämänhalunsa, ja ainoa mikä pitää hänet elossa on yhdeksän kuukautta vanha Dream-tytär. Rob Kardashianilla on todettu diabetes, joten terveelliset elämäntavat olisivat jo pelkästään sen puolesta erittäin paikallaan.