Blac Chynalle levytyssopimus – julkaisee musiikkia Kardashianeista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rob Kardashianin viime vuonna vietellyt glamourmalli Blac Chyna on aloittamassa uransa laulajana. Muun muassa Unversal’s capitol Records on tarjonnut levytyssopimusta seurapiirijulkkikselle, mutta nainen odottaa parempia tarjouksia osakseen.

Radar Online kertoo, että Blac Chyna on pyytänyt Drakelta ja Nicki Minajilta apua musiikillisen uransa luomisessa. Nainen aikoo panostaa pian täysillä uuteen aluevaltaukseen, mutta levy-yhtiön ensimmäinen tarjous ei ollut tarpeeksi suuri. Nainen suunnittelee muun muassa Kardashian-aiheisten kappaleiden kirjoittamista.

Blac Chynalla ja Rob Kardashianilla on yhdeksän kuukauden ikäinen Dream-tytär. Glamourmalli jätti Kardashianin pian lapsen syntymän jälkeen. Rob kosti Blacille julkaisemalla naisen alastonkuvia sosiaalisessa mediassa. Asia on parhaillaan oikeuskäsittelyssä ja Robilla on lähestymiskielto Blaciin.

Chy-Candy 🍭

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on

Chy-Candy 🍭

Henkilön Blac Chyna (@blacchyna) jakama julkaisu 5. 08ta 2017 klo 20.34 PDT