Miljardöörin poika sai 15-vuotislahjaksi Ferrarin – ei saa ajaa vielä kolmeen vuoteen

Lifestyle Lux · Terhi Piiroinen

Rashed Sif Belhasa on 15-vuotias poika, jonka voidaan sanoa syntyneen kultalusikka suussa. Hänen isänsä on Dubaissa asuva rakennusalan yrittäjä, jonka omaisuus takaa teinille luksusluokan elämän. Nyt Rashed sai lahjaksi Ferrarin.

Youtubeen Money Kicks -käyttäjänimellä videoita julkaiseva perijä esittelee mielellään isänsä Saif Ahmed Belhasan omaisuuden mahdollistavia luksusasioita elämässään. Dubaissa saa ajaa autoa vasta 18-vuotiaana. Silti rikkaan suvun vesa on saanut omakseen kalliin Ferrarin – lähinnä esittelemistä varten.

Hulppeasta elämästä nauttivalla pojalla on satoja tuhansia seuraajia sosiaalisessa mediassa. Etuoikeutettu Rashed ei joudu painimaan samanlaisten ongelmien kanssa kuin tavalliset teini-ikäiset. Olemme kertoneet rikkaiden saudinuorten elämästä ennenkin, kun nuoret ovat hankkineet superautoja ja kissapetoja omistukseensa.

We living life 🙏🏽🔑#louisvuitton#supreme#soexcited#complex

Henkilön Rashed Belhasa Aka-Money Kicks (@rsbelhasa) jakama julkaisu 5. 08ta 2017 klo 9.27 PDT