Robbie Williams tänään Tampereella – tässä viime hetken ohjeet!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Robbie Williamsin The Heavy Entertainment Show -kiertue valloittaa tänään torstaina Tampereen Ratinan stadionin. Kiertueen tuotanto on kansainvälisessä mittapuussa erittäin massiivinen ja luvassa onkin kaikkien aikojen suurin Ratinan stadionilla nähty show. Paikalle odotetaan noin 30.000 katsojaa.

Robbie Williams konsertoi Suomessa viimeksi keväällä 2014 tehden kaksi loppuunmyytyä areenakeikkaa Helsingissä Swings Both Ways Live -kiertueellaan. Tampereella luvassa on miehen tutumpia pophittejä. Konsertin lämmittelijänä nähdään elektronisen musiikin legenda Erasure, joka aloittaa kello 19.30. Illan päätähden on määrä nousta lavalle kello 20.45 ja konsertin on määrä päättyä kello 23.00. Stadionin portit aukeavat kello 17.00.

Yleisöä pyydetään saapumaan paikalle hyvissä ajoin, sillä paikoilleen asettautuminen vie kymmeniä tuhansia ihmisiä keräävässä stadionkonsertissa aikaa ja lisäksi turvatarkastuksiin saattaa muodostua jonoja varsinkin illemmalla. Tampereen keskustassa tehtävien rakennustöiden vuoksi liikenne ruuhkautuu pahasti jo ilman konserttia, joten 30.000 ihmisen lisäys hidastanee liikennettä merkittävästi.

Kenttäliput vaihdetaan portilla rannekkeisiin sujuvoittamaan kulkua stadionin sisäpuolella. Konsertin järjestäjä suosittelee kenttälippulaisia käyttämään E-sisäänkäyntiä saapuessaan stadionille. Istumapaikkalippulaisten sisäänkäynti tapahtuu puolestaan F- ja G-sisäänpääsyporteilta.

Pääasiallinen kulku stadionille tapahtuu Laukonsiltaa pitkin. Ratinan rantatien kulkureitti on jalankulkijoiden käytössä ja suljettu autoilta. Myös Tampereen valtatieltä on sisäänkäynti stadionille. Yleisöä kehotetaan saapumaan stadionille julkisilla kulkuneuvoilla, pyöräillen tai kävellen. Tampereen sisäisen bussiliikenteen aikataulut ja reitit löytyvät Reittioppaasta.

Tapahtuman puolesta ei ole järjestetty pysäköintiä eikä stadionin läheisyydessä ole pysäköintitilaa. Konserttiin saapuvan yleisön kannattaa tutustua tapahtuman nettisivuihin ja esimerkiksi alueen karttaan huolellisesti jo ennakkoon. Sateenvarjojen tuominen konserttiin on kielletty. Sateisella kelillä yleisöä kehotetaan tarvittaessa varustautumaan sadeasuin. Mukaan voi ottaa enintään 0,5 litran avaamattoman muovisen vesi- tai virvoitusjuomapullon ja pieniä retkieväitä.

Konsertin päätyttyä VR järjestää kello 01.00 lähtevän lisäjunan Tampereelta Helsinkiin. Lisäksi Onnibus kuljettaa keikan jälkeen Helsinkiin, Turkuun, Poriin, Ouluun, Jyväskylään, Kuopioon, Hämeenlinnaan, Lahteen, Kouvolaan ja Lappeenrantaan.