Koira ja poika katsovat videoita kännykästä – koiran reaktio sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet pikkulapset pitävät videoiden katsomisesta, sillä se rauhoittaa heidät edes hetkeksi antaen vanhemmille hieman aikaa tehdä vaikkapa arkiaskareita. Nyt verkossa nähdään video, jossa perheen lemmikkikoira nähdään auttamassa vauvan videonkatselua poikkeuksellisen tyylikkäällä tavalla.

Samojedinkoira pitää nimittäin vauvan edessä pystyssä kännykkää, josta pienokainen katselee videoita. Ilman koiran apua katselu olisi merkittävästi vaikeampaa ja lapsi voisi kyllästyä siihen nopeasti. Tällä kertaa koira siis auttoi vanhempia saamaan hieman aikaa muihin askareisiin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat