Naisten masturbointi sai jättisuosion – dildotestaukseen jonotetaan kadulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Masturbointi on usein tabu sekä miesten että naisten kohdalla, vaikka kyse on täysin normaalista toiminnasta. Nyt oman käden kautta saavutettava naisten seksuaalinen nautinto on tuotu New Yorkissa rohkeasti katukuvaan, ja se on saanut odottamattoman suuren suosion.

Splash
Splash

Lontoolainen Hot Octopuss -yhtiö on aiemmin tarjonnut masturbointikoppeja miehille, mutta nyt se on laajentanut Yhdysvaltojen New Yorkissa toimintaansa myös naisten nautintoon. Yhtiö on avannut palvelupisteen, jossa sen uudesta Queen Bee -dildosta kiinnostuneet naiset saavat testata tuotetta katutasoon perustetussa liikkeessä.

Manhattanille avatussa pop-up -tyylisessä The Changing Room -liikkeessä on naisille koppeja, joissa he saavat testata uutuusdildoa omassa rauhassa. Naiset jonottivat liikkeeseen kadulla saakka, joten masturbointia ei tällä kertaa pidetty lainkaan tabuna. Yrityksen yhtenä tavoitteena on lisätä julkista keskustelua naisten masturboinnista ja sen hyvistä terveysvaikutuksista.