Raju ukkosmyrsky iski Flow Festivaleille – näin ihmiset rynnivät sadetta pakoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Etelä-Suomea moukaroi parhaillaan kesän toistaiseksi voimakkain ukkosmyrsky, joka iski reilu tunti sitten Helsinkiin poikkeuksellisella voimalla. Samalla parhaillaan käynnissä oleva Flow Festivaali jouduttiin keskeyttämään. Tapahtuman ulkolavoilla lopetettiin esitykset ja teltat evakuoitiin.

Myrskyrintaman saapumisesta tiedettiin etukäteen, mutta silti se iski festivaalialalueelle odottamattoman nopeasti ja suurella voimalla. Yhtäkkiä alkaneet myrskytuulet ja voimakas sade saivat ihmiset rynnimään kohti suojia, mutta telttoihin päästyään ihmiset komennettiin niistäkin ulos rajun tuulen vuoksi. Lopulta moni päätti poistua festivaalialueelta kokonaan rankkasateessa. Silloin ulosmenoteille syntyi ruuhkia.

Festivaalialueen rakenteita purettiin ja suojattiin ennen myrskyn iskemistä, mutta esimerkiksi 360-asteen videonäyttö sai myrskystä hieman osumaa ja hajosi. Festivaalialueelta on julkaistu runsaasti kuva- ja videomateriaalia sosiaalisessa mediassa. Nyt kello 21.00 ukkosmyrsky on jo siirtynyt pois Helsingistä, joten myös Flow Festivalin alueella on sään suhteen rauhallista.

#flowfestival 😂

Henkilön Sakari Partanen (@sakke.a.part) jakama julkaisu

Tää olis voinut olla Jurassic Parkista! #flowfestival2017 #flowfestival #suvilahti #helsinki

Henkilön Martina Munther (@martinainkeri) jakama julkaisu

Nyt hipsteriä viedään #flowfestival #myrsky #hipster

Henkilön Samu (@sammy_nau) jakama julkaisu

Flow Festival 2017. Pientä sadetta 🤘🏻😅🤘🏻 #flow #flowfestival

Henkilön Petri Kauppila (@petrikauppila) jakama julkaisu

#flowfestival

Henkilön Jaakko Niinimaki (@jniinima) jakama julkaisu

Jatkoa odotellessa… #flow #flowfestival #storm

Henkilön Krista (@kristammela) jakama julkaisu

#flow #flowfestival 💩👌🏼

Henkilön Juho Mäkiharju (@makiharju) jakama julkaisu