Huoltoasemalla hieraistiin silmiä – mallikaunotar tankkasi bikineissä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunottarilla on ollut kautta aikojen tapana ajoittain esitellä odottamattoman paljon asujensa sisältöä erityisesti noustessaan autosta minikokoisissa asuissaan. Näyttelijä Sara Barrett nousi taannoin otsikoihin, kun hän tuli vilauttaneeksi pikkuhousujaan julkkisjuhlissa.

Sittemmin mallikaunotarta ei ole nähty vilauttelemassa, mutta eilen hän yllätti huoltoaseman asiakkaat Los Angelesin liepeillä Malibussa. Mallikaunotar oli ilmeisesti lähtenyt ajelulle bikineissä, sillä hänet kuvattiin tankkaamassa autoaan kirkkaankeltaisissa bikineissä.

Sara Barrett ei ole vielä suurelle yleisölle jokapäiväinen nimi, mutta hän on vilahtanut monissa televisiosarjoissa. Takavuosina Sara lauloi konemusiikkia esittäneessä Snapdragon-yhtyeessä.

Splash
Splash
Splash