Tarjoilija yritti piristää murheellista vanhusta – palkittiin jättimäisellä tipillä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Texasissa asuva Kasey Simmons sai taannoin huomata, että joskus myös yksinkertaisilta vaikuttavat hyvät ja kiltit teot palkitaan. Tässä tapauksessa miehen hyvä työ palkittiin vieläpä rahakkaalla tavalla.

Kuva: Kasey Simmons

Dallasissa asuva Simmons oli käymässä paikallisessa ruokakaupassa, ja näki murheellisen oloisen vanhan naisen. Mies päätti yrittää piristää vanhuksen päivää, ja tarjoutui jopa maksamaan hänen otstoksensa.

– Hänen ostoksensa maksoivat vain 17 dollaria, mutta kyse ei ollut niinkään rahasta. Se oli vain osoitus siitä, että joku välittää, 32-vuotias mies kuvailee paikalliselle WFAA-uutissivustolle.

Seuraavana päivänä Applebee’s-ravintolassa työskentelevä Kasey Simmons sai asiakkaakseen naisen, joka tilasi ainoastaan 37 sentin hintaisen veden. Asiakkaan maksettua laskunsa mies yllättyi suurimman kerran. Nainen oli nimittäin jättänyt hänelle 500 dollarin edestä tippiä.

Asiakaan jättämästä viestistä kävi ilmi, että tipin jättäjä oli ruokakaupassa olleen vanhan naisen tytär. Vanhus oli ollut murheissaan hänen edesmenneen aviomiehensä kuoleman kolmannen vuosipäivän vuoksi. Nainen halusi kiittää tarjoilijaa hänen äitinsä päivän piristämisestä.

– Teit äitini päivästä upean. Hän on ollut yhtä hymyä tekosi jälkeen, nimettömässä kirjeessä kuvaillaan.