Popkaunotar keikkansa jatkobileissä näyttävästi bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Jonas Brothers -yhtyeestä tunnettuun Nick Jonasiin taannoin romanttisessa mielessä yhdistetty laulajatar Tinashe ei ole vielä kovin tuttu neitokainen esimerkiksi suomalaisille, mutta hän tekee parhaillaan nousuaan julkkismaailman kärkikaartiin.

Kerroimme eilen miten Tinashe oli konsertoimassa Las Vegasissa Flamingo Go Pool -allasbileissä, ja hänen esiintymisasuna oli luonnollisesti bikinit. Esiintymisensä jälleen popkaunotar juhli samassa asussa vauhdikkaasti uima-altaalla.

24-vuotias Tinashe, koko nimeltään Tinashe Jorgenson Kachingwe, on yhdysvaltalainen julkkistähti, joka tekee uraa laulajana, näyttelijänä ja tuottajana. Vuonna 2012 hän nousi julkisuuteen saatuaan merkittävän levytyssopimuksen kotitekoisten demojensa pohjalta. Tinashen ensimmäinen single 2 On nousi seuraavana vuonna listaykköseksi. Popkaunottaren ura odottaa vielä kansainvälistä läpimurtoa. Tinashe tunnetaan muun muassa Calvin Harrisin ex-tyttöystävänä.

Splash
Splash
Splash
Splash