Näin Ruotsissa: Luksusluokan hotellihuone puun latvassa!

Lux Matkailu · Stara.fi

Suomen Lapissa sijaitseva igluhotelli on saanut runsaasti näkyvyyttä ympäri maailmaa, mutta Ruotsissa ollaan vielä pidemmällä. Nyt sikäläisen Jukkasjärven igluhotellin lisäksi maailmalla ihmetellään luksusluokan hotellihuonetta, joka sijaitsee puun latvassa. Eli kyseessä on käytännössä puumaja.

The Treehotel
The Treehotel

Luulajasta noin 60 kilometriä luoteeseen sijaitseva ja juuri avattu The Treehotel -hotellin 7th Room ihastuttaa sekä tyylikkyydellään kuin maisemillaan. Hotellihuone sijaitsee 12 pylvään päässä noin kymmenen metrin korkeudella maassa Luulaja-joen vieressä.

Luonnollisesti näistä maisemista on ensiluokkaiset ja esteettömät näkymät alueen päällä luonnon omaa taidettaan esitteleviin revontuliin. Viiden hengen hotellihuoneen suuret ikkunat korostavat ympärillä avautuvaa Pohjois-Ruotsin maisemaa. Asiakkaat nousevat korkeuksiin portaita, mutta matkatavaroille on pienikokoinen hissi. Yhden yön hinta on noin 1.500 euroa sisältäen aamiaisen.

The Treehotel
The Treehotel