Anastasia Kvitko loksautti leuat – tämäkö luomuvartalo?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka 22-vuotias Anastasia Kvitko ilmoitti haastavansa Kim Kardashianin kohukaunotarten kisassa, koska hänellä on parempi vartalo. Kauneus on aina katsojan silmässä, mutta ainakin kurveja Kvitkolla riittää. Niiden avulla hänestä on tullut suosittu somejulkkis.

Eilen Anastasia kuvattiin Miami Beachilla The Setai -hotellin rannalla, jossa hän oli ahtanut suuret rintansa AC-305 -bikineihin, jotka näyttivät olevan suorituskykynsä rajoilla.

Anastasia Kvitkolla onInstagramissa jo 6,3 miljoonaa seuraajaa. Se tosin ei ole mikään ihme, sillä Kim Kardashianin manttelinperijäksi nimetty kaunotar on poikkeuksellisen uhkea näky. Venäläismallille sanottiin aikoinaan mallitoimistossa, että hänen tulee laihduttaa, jos hän haluaa tehdä töitä mallina. Kvitko kieltäytyi, eikä ole katunut päätöstään. Sittemmin hän muutti Los Angelesiin ja aikoo omien sanojensa mukaan syrjäyttää Kim Kardashianin täydellisellä vartalollaan. Kvitko väittää vartalonsa olevan luomu.

Splash
Splash
Splash
Splash