Traktorin myynti-ilmoitus verkossa: ”Haista sinä EU pitkä vit…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen ja Euroopan unionin maatalouspolitiikka ei ole niitä kaikkein helpoimpia yhtälöitä, ja monet alan yrittäjät ovat jo saaneet niistä tarpeekseen ja vaihtaneet kokonaan alaa. Nyt Nettikoneessa on julkaistu Massey Ferguson -traktorin myynti-ilmoitus, joka ei jätä juuri tulkinnanvaraa.

Lieksassa sijaitseva vuosimallin 2013 Massey Ferguson 7615 myydään hintaan 69.696 euroa. Hinta näyttäisi olevan keskitasoa, mutta ilmoituksen tarkemmissa esittelyissä löytyy hieman taustaa työkoneen myyntiin.

– Haista sinä Eu pitkä vit.. Jos olet alottoitteleva maajussi, eikä velkaa vielä ole, unohda koneen osto ja mene McDonaldsille töihin. Sinä joka olet jo kusessa, ota lisää velkaa. Kunnon konkurssi tehdään isolla velalla. Eikä niitä velkoja normi töillä makseta, ilmoituksessa todetaan.

– Tässä siisti kone viljatilalta, pääasiassa ajelin maaseutu toimistosta, pankin ja ely-keskuksen väliä. Paskaa kone on nähnyt vähemmän kuin valtio on meille tarjonnut. Kertaakaan kone ei lupauksiaan pettänyt, toisin kuin tukiuudistus 2014.

Myyjä kertoo, että traktorista saataville rahoille on jo käyttötarkoitus mietittynä.

– Lumitöitä oli pakko tehdä talvisin nekin rahat meni viljelyyn Konetta hellin kaksi kertaa vuodessa. Huollot tehty keväin ja syksyn. Nyt loppu kiinnostus. Osta kone pois ja päästä minut toteuttaa unelmaa. Ostan liput Kolumbiaan ja pidän kivaa…..