Valokuvaajan öinen otos Linnunradasta – kuva kuin satumaailmasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Öiseen aikaan pitkällä valotusajalla ikuistetuissa kuvissa saadaan ajoittain tallennettua luonto ja yötaivas poikkeuksellisen upeasti. Monissa maissa kaupunkien valosaaste kuitenkin pilaa kuvat, sillä se jättää usein avaruuden varjoonsa. Tilanne on aivan toinen valokuvaaja Paul Wilsonin otoksissa.

Uuden-Seelannin eteläisellä saarella asuva Wilson on ikuistanut runsaasti upeita yötaivaita, joita kuvia hän on julkaissut myös sosiaalisessa mediassa. Nyt vuorossa on kuitenkin ollut harvinaisen upea valokuva, jossa nähdään spektaakkelinomainen näky Linnunradastamme.

Valokuva ikuistettiin kello puoli neljältä aamuyöllä parisataa kilometriä Christchurchista etelään Hickory Bayn alueella, jossa öinen pimeys on läpitunkeva. Uusi-Seelanti on maapallolla eräitä parhaita paikkoja kuvata yötaivasta, sillä valosaasteen puuttuminen saa esiin miljoonat tähdet ja taivaankappaleet.

"Nova" Feel free to share but no editing please. This was taken last night, it was so cold that my camera taking a timelapse froze solid! But this made for clear skies and no wind. This is 21 shots joined together shot with the 50mm Sigma art and Canon 6D #tourtheplanet #heavenlyplanet #discoverglobe #awesomeearth #longexpoelite #longexposure #theglobewanderer #milkyway #earthofficial #purenewzealand #earthfocus #earthcapture #awesome_places #discoverearth #tentree #night_excl #fantastic_earth #awesome_photographers #night_shooterz #beautiful_places #landscapephotography #wonderful_places #longexposure_shots #ourplanetdaily #artofvisuals #milkywaychasers #eclectic_shotz #ourplanetdaily #master_gallery #moody_grams

A post shared by Stars / Landscapes / Weddings (@paul_wilson_images) on

https://www.instagram.com/p/BTuzqetjid7/