Plus-kokoinen mallikaunotar ylpeä bikinivartalostaan – tätä kelpaa esitellä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

26-vuotiaan Iskra Lawrence -nimisen kaunottaren malliuralle näytettiin aluksi punaista valoa, koska nainen oli muotimaailman mielestä liian suuri. Sittemmin englantilaisesta Lawrencesta on tullut kuitenkin todella menestynyt plus-kokoisena mallina.

Lawrencella on hyvä ja terve vaikutus nuoriin naisiin, joiden esikuvana hän toimiikin mielellään. Hän on julkaissut Instagram-tilillään kuvia, joiden avulla haluaa näyttää ihmisille, että vatsamakkarat ovat kauniita. Eilen hän poseerasi kuvattavana Santa Monican laiturilla bikineissä. Kuvia ikuistettiin ilmeisesti hänen verkkosivujaan varten.

Lawrencen mukaan ihmisille uskotellaan, että vatsamakkarat ovat rumia, koska niitä ei näytetä missään mediassa muuta kuin negatiivisena asiana. Vartalossa näkyvät rullat eivät määrittele mallin mukaan sitä onko nainen kaunis vai ei. Sen vuoksi Lawrencekin halusi julkaista itsestään videon ja kuvan, jossa hänen vatsansa nähdään sekä rentona että ojennettuna hyvään ryhtiin.

Splash
Splash
Splash
Splash